Ook Sinterklaas gaat digitaal

Stilaan beginnen reclamefolders voor speelgoed in de brievenbussen te vallen. Maar dé vraag is: zal de Sint zich ook in dit coronajaar in het openbaar vertonen? Volgens experten woont de Sint in Madrid in een zijstraatje van de Calle Mayor aan de plaza de San Nicolás. Maar kan de Sint zomaar met zijn stoomboot Spanje verlaten, nu Madrid tot een zone met hoog coronarisico behoort?

Over die vraag spreekt Brussegemnaar Erik Bosmans – die zoals iedereen weet een direct en zeer goed contact met de Sint heeft – zich niet uit. Wat hij wel weet is dat je als ouders een mailtje kan sturen naar sinterklaasboodschap@gmail.com om een directe en persoonlijke boodschap van de Sint en Zwarte Piet voor je kleuters en peuters aan te vragen.

Op die wijze kan de Sint toch een direct contact leggen met jouw (klein)kinderen. Je mailtje moet wel ten laatste op 18 november bij de Sint toekomen.

Topartikels bij Goeiedag.be