Merchtemse arts verliest strijd tegen covid

Op de website van de Groepspraktijk Merchtem wordt het overlijden van teamlid Jan Vandevoorde (61), huisarts en professor huisartsenpraktijk aan de VUB aangekondigd. Prof. Vandevoorde raakte, net als drie collega’s, besmet met het covid 19 virus. Zijn toestand evolueerde niet gunstig en werd vrij snel kritiek. Nu verloor hij dus de strijd tegen het hardnekkige virus.

Op de website van de Groepspraktijk wordt de aankondiging van zijn overlijden vergezeld van volgende boodschap: ‚ÄúProf. Dr. Vandevoorde bracht het ultieme offer in de strijd tegen Covid 19. Laat ons allemaal zo veilig mogelijk zorg dragen voor elkaar en voor onszelf‚ÄĚ.

In de Groepspraktijk gelden al maanden heel strikte veiligheidsvoorschriften voor de pati√ęnten de artsen. Er ligt nu een rouwregister waar iedereen die Dr. Jan kende een boodschap kan nalaten.

Topartikels bij Goeiedag.be