Voetbaloverzicht : VK Liedekerke niet voorbij KFC Meise

In eerste provinciale kenden onze ploegen geen winnaars. VK Liedekerke kreeg tegen KFC Meise A genoeg kansen om twee wedstrijden te winnen maar bleef uiteindelijk steken op een 1-1 gelijkspel. BOKA United had op het veld van KFC Strombeek lange tijd uitzicht op de zege maar incasseerde in de laatste minuut de gelijkmaker. Borght-Humbeek A en Aarschot kwamen niet tot scoren met de logische brilscore tot gevolg.

In tweede provinciale kende de trainerswissel bij Ternat nog geen succes. Op het veld van SK Leeuw kwam Ternat 0-1 voor via Arena maar verzoop in de tweede helft. David Kempeneer trof twee maal raak en Berth legde de 3-1 eindstand vast. Asse-Zellik A is weggegleden naar de onderste regionen van het klassement en ook tegen SK Oetingen werd met 0-1 verloren. Wouter Vierendeel scoorde 20 minute voor tijd de winning goal voor de bezoekers.

Asse-Ter-Heide stunt (bijna)

In derde provinciale legde Asse-Ter-Heide leider Kraainem het vuur aan de schenen. De bezoekers kwamen via Kempenaers op voorsprong. Na de pauze herpakte de leider zich en kwam tien minuten voor tijd 2-1 voor. De Meyer maakte alsnog gelijk maar de koploper trok via een doelpunt van Belhaj aan het langste eind. Toekomst Relegem kon eindelijk nog eens zegevieren. Het won met 2-1 van KFC Meise B na doelpunten van Wadin en Arnou.

FC Beigem boekte een belangrijke zege in de strijd om de degradatie. Het versloeg Mazenzele Opwijk A met 2-1. Van Raemdonck scoorde beide treffers voor de thuisploeg. De aansluitingstreffer van Dupont kwam te laat.

Schepdaal riant aan de leiding

In derde D won Schepdaal de topper van Wemmel met 1-0. Dufoor scoorde net na de rust de 1-0. Zuun en Eizeringen verdeelden de punten. D’Angelo bracht de gasten op voorsprong. Bov√© maakte na de pauze gelijk. Eendracht Hekelgem boekte een belangrijke 3-2 zege tegen Ritterklub Jette.

 

 

Topartikels bij Goeiedag.be