VC Den Boskant staat te popelen aan de startlijn

We hebben er al meermaals over bericht: in Peizegem is een nieuwe voetbalclub VC Den Boskant. De nieuwe club wil breken met het verleden van Eendracht Peizegem maar het goede werk dat er in het verleden zeker ook was, op niveau verder zetten. Vandaag kan de club haar nieuwe structuur voorstellen met een bestuur, een technische staf en een volledig nieuwe spelersgroep.

Het bestuur bestaat uit : Alain De Pauw (voorzitter), Chris Mees, Marc Verhasselt, Mario Van de Velde en Luc Tilburgh. Met Glenn De Saedeleer als architect werd een nieuwe structuur en visie uitgewerkt. Een gezonde vereniging met een familiaal karakter waar speelvreugde het wint op de prestaties zeker als het om de jeugdwerking gaat.

Door het aantrekken van Ludwig Meersman, Hans Van Praet en Thierry De Jonge in de trainersstaf werd een eerste stap gezet voor het volgend seizoen 2017–2018. De samenstelling van een A en B kern verloopt vlotjes.

Met bovenstaande trainersstaf en spelers uit de opleiding van KSK Londerzeel, aangevuld met enkele ervaren trainers, durven ze stellen dat hun jeugd een goede en gestructureerde opleiding zal krijgen bij V.C. Den Boskant.

De zoektocht naar jeugd gaat echter onverminderd voort. Van U6 tot U21. Speciale aandacht en oproep gaat uit naar U6, U7, U9, U10, alsook U13, waar ze reeds enkele spelers hebben… maar ook op een terugkeer rekenen van oud spelertjes van E.Peizegem.

“Als enige echte club in de K.B.V.B. van onze gemeente hopen wij op de steun te kunnen rekenen van de gemeente en zijn inwoners. Het enige wat wij vragen is jullie vertrouwen in ons en de club. Wij, als bestuur, zullen dit nooit verloochenen,” zegt het nieuwe bestuur in een persmededeling.

Op zaterdag 22 is er een info- en inschrijvingsmoment van 10 tot 12uur en een jeugdinitiatie dag op zaterdag 29 april van 14 tot 17 uur.

Voor meer info : vcdenboskant.weebly.com