Stadsbestuur wil reddingsactie Eendracht Aalst steunen

Het ziet er naar uit dat het stadsbestuur Eendracht wil helpen. Dat werd beslist op het schepencollege van deze namiddag. Al wordt niet gezegd of de stad met geld over de brug komt.

De persmededeling zegt het volgende: “Het College van Burgemeester en Schepenen steunt de reddingsoperatie die momenteel aan de gang is bij voetbalclub Eendracht Aalst. Overnemers met ondermeer Aalstenaar Sven Van den Bogaerde hebben vanmiddag hun plannen en de reddingsoperatie uit de doeken gedaan voor een voltallig schepencollege. De komende weken willen ze verder de inventarisatie van de club doen om later tot een structurele schuldafbouw te komen. Het College van Burgemeester en Schepenen zal zich constructief opstellen en geeft ook alle vertrouwen aan de overnemers. Er is een nieuwe afspraak voor 29 januari.”