Eendracht Aalst speelt carnavalsmatch tegen Bornem

Vijf dagen na de derby van de Denderstreek volgt voor Eendracht Aalst al een nieuwe belangrijke afspraak die niemand wil missen: de traditionele carnavalsmatch op vrijdagavond 5 februari om 20.30 uur.

Alle supporters en carnavalisten zakken dan traditioneel verkleed af naar het Pierre Cornelisstadion. Tegenstander dit jaar is Bornem. In de heenwedstrijd gaf Eendracht er een 1-4 voorsprong nog uit handen. De spelers kunnen nu, in een unieke carnavalssfeer, de puntjes op de i zetten.

Door de grote belangstelling voor deze wedstrijd en om wachtrijen aan de loketten te vermijden wordt er een voorverkoop georganiseerd op de volgende data:

  • Zondag 24 januari na de wedstrijd: 16.45 u tot 18 uur op het secretariaat
  • Vanaf maandag 25 januari: 13 uur tot 17.30 uur op het secretariaat (elke weekdag)
  • Er komen ook nog 2 avondverkopen op het jeugdcomplex Zandberg.

Voor de wedstrijd zijn er tal van optredens en elke supporter ontvangt een gadget van matchsponsor en carnavalswinkel Las Fiestas. Om 18 uur wordt een speciaal carnavalsbuffet geopend in ‘Restaurant Eendracht’.

Na het laatste fluitsignaal barst het jaarlijkse carnavalsbal los in het clubrestaurant.

(Foto: www.eendracht-aalst.be)