Asse-Lennik heet nu Volley Lindemans Asse-Lennik

Volley Asse-Lennik heeft eindelijk een nieuwe naamsponsor. Niet een verrassende naam zoals vorige keer maar een betrouwbare partner: Brouwerij Lindemans, al actief als één van de hoofdsponsors, zal vanaf heden de rol van naamsponsor vervullen.

Het nieuws werd voor aanvang van de wedstrijd tegen Antwerpen, al bekend gemaakt aan de thuisaanhang. Zowel de club als brouwerij Lindemans hopen op een duurzame en goede samenwerking, die hopelijk ook op sportief vlak nog veel mooie momenten met zich zal meebrengen.

De nieuwe naam zal gebruikt worden tijdens het belangrijke Champions League-duel met de Poolse topploeg Rzeszow, aanstaande donderdag 17 december in de Antwerpse Arenahal. Tickets voor die wedstrijd kunnen nog steeds gekocht worden via de wedstrijdpagina, of op de dag zelf aan de kassa.