Okapi verliest secretaris Carlos De Meyst

Basketbalclub Okapi Aalstar is in rouw. Vandaag overleed oud secretaris Carlos De Meyst. Carlos was jaren het gezicht van de club voor menig Okapi fan en bevolkte voor lange tijd het secretariaat van Okapi.

Carlos stond tevens mee aan de wieg van het vernieuwde Okapi Aalstar. Met zijn strenge blik waakte hij ook over zijn Forum en het parket. Overmorgen zal de club net voor de wedstrijd tegen Brussels een minuut stilte vragen.

“En om met mooie herinneringen afscheid te nemen nog dit. Hij zal bij menig Okapi fan herdacht worden als de man waarvan “de Carlospint” is afgeleid: een pint zonder schuim. De man die op zijn typische wijze de jeugdspelers attent maakte om niet met de schoenen op de stoeltjes te liggen en de man die winter en zomer de verwarming in zijn bureau volledig open draaide”, aldus manager Danny Verhulst.

Hij was ook de man die ieder jaar op carnaval dezelfde vraag stelde “Ge gaat toch mijn lijflied spelen?” Natuurlijk Carlos… vandaar dat we geen betere manier vonden om Carlos hier te herinneren. Oilsjt stad van men droeimen… RIP Carlos!”aldus Danny.