MTB-tocht "Dwars door de Denderstreek"

MTB Aspelare richt op woensdag 11 november 2015 voor de 21ste maal haar jaarlijkse mountainbiketoertocht “Dwars door de Denderstreek” in.

De voetbalkantine van café De Paling in Aspelare is opnieuw de start- en aankomstplaats. Er kan gestart worden van 8 tot 14 uur voor de afstanden van 18 km (kidstoer), 28, 38 of 48 km. Deze tocht gaat langs de mooiste plekjes van de Denderstreek. De parcours zijn goed bewegwijzerd vanaf Aspelare over de gemeenten Sint-Antelinks, Voorde, Appelterre, Zandbergen, Pollare en verder terug naar Appelterre, Eichem, Outer, Nederhasselt, Aspelare.

Onderweg zijn er uitgebreide bevoorradingen met soep, frisdrank, fruit en versnaperingen. Dit jaar is er opnieuw een mooie afsluiter en bij aankomst staat er een goed uitgeruste bike wash ter beschikking en kan de fiets achtergelaten worden op de bewaakte fietsparking. Na een welverdiende douche kan men gezellig bijpraten in de kantine en krijgen alle deelnemers nog een gratis boterham.

Topartikels editie Ninove-Dender