Belastingdienst schrijft 20.000 euro boetes uit

Bij een verkeerscontrole in Grimbergen heeft de belastingdienst in samenwerking met de lokale politie 20.000 euro aan boetes uitgeschreven. De controleurs stelden 44 overtredingen op de verkeersbelasting vast bij 19 overtreders.

De politie maakte van de controle gebruik om tegelijkertijd te letten op verkeersovertredingen. Agenten keken uit naar bestuurders met een glas te veel op, wagens die technisch niet in orde waren en auto’s zonder geldige verzekering.

Het resultaat: 7 inbreuken op het gordelgebruik, 2 afgekeurde voertuigen en één bestuurder die beschonken achter het stuur zat. Het rijbewijs van die laatste automobilist werd meteen ingetrokken. Bovendien reden drie voertuigen onverzekerd of met technische gebreken rond. Een daarvan werd meteen weggetakeld.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise