Supporters Eendracht Aalst verhuizen naar zittribune

De Eendracht-supporters van vak K, verenigd in de vzw Supporters Eendracht Aalst, verhuizen naar de zittribune E van het Pierre Cornelisstadion. Het bestuur gaat hiermee in op de wens van de supporters die het niet zien zitten hun ploeg aan te moedigen vanop de vaste locatie sedert jaren.

Omdat de voorlopige tribune, supporters noemen het een tent, onvoldoende sfeervol is, verhuisden de supporters eerder al naar de Europatribune, maar omdat deze ook niet voldeed, proberen ze het nu op de zitplaatsen, waar het wel de bedoeling is om de hele tijd recht te staan.

Financieel betekent dit het einde van de kantines aan de staantribune, nochtans goed draaiende horecazaken. Maar het bestuur dat op het supportersforum nog steeds afgedaan wordt als onbekwaam, zwicht voor de mening van de die-hard supporters. De druk is duidelijk hoog.

De supporters beloven er met minstens 100 te zijn en er veel lawaai te maken want de “jonge ploeg van Eendracht gaat deze steun kunnen gebruiken”.

De verhuis is ook goed nieuws voor de horecazaken aan de Bredestraat. Zij gaan nu ongetwijfeld meer volk over de vloer krijgen.

Wie al een ticket voor de E kocht en er rustig wou zitten kan dat laten omboeken.