RWDM bekert verder en bouwt feestje in Asse

RWDM heeft zich vanavond in het Waalborrestadion in Asse geplaatst voor de 1/32-finales in de Beker van België.

Omdat de Brusselse voetbalclub nog steeds in een bitse juridische strijd verwikkeld is om het Edmond Machtensstadion in Molenbeek, mocht ze van het gemeentebestuur van Asse haar bekermatchen afwerken in het stadion in de Bergestraat in Asse.

RWDM is dit seizoen volledig uit het niets heropgericht met het stamnummer van Standaard Wetteren, waardoor het meteen in vierde klasse kan starten.

De eerste twee bekermatchen werden eerder al afgewerkt in Asse, telkens voor ruim 600 toeschouwers. Omdat RWDM won en dus doorging in de beker, besliste het gemeentebestuur van Asse – na een evaluatie van het veiligheidsverloop van de eerste matchen – dat de club ook de derde thuismatch mocht afwerken in het Waalborrestadion.

Die match tegen Ronse zorgde vanavond voor een volkstoeloop die ze in Asse al enkele decennia niet meer meemaakten. De Brusselse supporters bouwden er, na een 1-0 zege van hun club, nadien nog een aardig feestje. RWDM komt nu in de 1/32-finale uit tegen tweedeklasser Virton.

RWDM weet pas volgende week of het de competitie al dan niet kan aanvatten in het Edmond Machtensstadion in Molenbeek. De verschillende partijen in het juridische dispuut legden gisteren hun conclusies eer. De rechter belooft uitspraak te doen op vrijdag 14 augustus.rwdm ronse feestje waalborre 1

Nog een rondje verder…..Et Maintenant Virton…..

Posted by RWDM 47 – Officiel on zaterdag 8 augustus 2015

 

RWD Molenbeek – KSK RonseSpeciaal voor de RWDM Fans

Posted by KSK Ronse on zaterdag 8 augustus 2015