Eendracht Mazenzele Opwijk herdenkt Thomas Suys met tornooi

Van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus verwelkomt Eendracht Mazenzele Opwijk ongeveer  600 jeugdvoetballers op hun terreinen aan de Klaarstraat in Opwijk voor deelname aan de Vande Velde Jeugdcup – “Memorial Thomas Suys”.

Met dit tornooi wenst de club een eerbetoon te brengen aan hun clubspeler Thomas Suys die op 22 juni overleed na een verkeersongeluk.  Thomas was van jongs af aan een trouw lid van de club, steeds aanwezig op trainingen en wedstrijden. Hij ging er steeds vol voor en was een toonbeeld  voor de vele jeugdspelers van EMO. Als eerbetoon heeft EMO in overleg met de familie dit tornooi naar hem genoemd zodat Thomas voor altijd in het hart van de club zal blijven…

Donderdag vanaf 17 uur begint zijn leeftijdsgroep (U21) aan het tornooi, vrijdag komen de U17’ers aan de beurt.  Op zaterdag vanaf 10 uur trappen U10 en U11 een balletje om in de namiddag vanaf 15 uur afgelost te worden door U12 en U13 .  Op zondag en dit vanaf 10 uur sluiten onze U15’ers dan de 4-daagse.

Bij de prijsuitreiking van elke leeftijdsgroep zal  Thomas op gepaste en serene wijze herdacht worden.