Lindemans nieuwe hoofdsponsor Asse-Lennik, Depestele tekent voor twee jaar

De bekende lambiekbrouwerij Lindemans uit Vlezenbeek is de nieuwe hoofdsponsor van volleybalclub Asse-Lennik.

Volgens zaakvoerder Dirk Lindemans zijn zowel de brouwerij als de volleybalclub groeiverhalen met een sterke Pajotse identiteit. ‘Bovendien ben ik zelf een supporter van de club’, gaf hij toe.

Lindemans heeft trouwens nog een andere band met Asse-Lennik, want coach Johan Devoghel werkte in zijn jonge jaren nog als jobstudent in de brouwerij.

Op de persvoorstelling viel ook boeiend sportief nieuws te rapen, want niemand minder dan Frank Depestele (foto) heeft voor twee jaar getekend bij Asse-Lennik.

Frank DepesteleDe geruchten over de komst van Depestele circuleerden al enkele weken, maar de club moest eerst het financiële verhaal zien rond te krijgen.

De 37-jarige spelverdeler van de Red Dragons, de voorbije twee seizoenen aan de slag bij het Franse Beauvais, droomde er van om zijn carrière af te sluiten bij Asse-Lennik. ‘Maar wel op voorwaarde dat de ploeg ambitie toont. Uit de gesprekken die ik had bleek die ambitie alleszins’, aldus Depestele.

lou kindtAndere aanwinsten voor het volgende seizoen zijn Lienert Cosemans (21), de voorbije twee seizoenen aan de slag bij Menen, en de 18-jarige belofte Lou Kindt (foto), 1,99 meter en een product van de Volleybalschool.