Definitief: Geen licentie voor Eendracht Aalst

Eendracht Aalst krijgt geen licentie voor tweede klasse en zakt dus noodgedwongen naar derde. De ontgoocheling is zeer groot. Eendracht had nieuwe stukken binnen gebracht in de hoop toch nog een licentie te krijgen.

Het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport) was echter niet te vermurwen en Eendracht Aalst kreeg een ‘njet’. Bovendien gaf het BAS zichzelf een week tijd om zijn negatief oordeel (waartegen geen beroep meer mogelijk is) te motiveren. Op de site van de club verscheen een kort bericht:¬†

“Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport heeft geen licentie tweede klasse toegekend aan SC Eendracht Aalst voor het seizoen 2015-16.¬†Voor 15 mei¬†zal het BAS haar motivering mededelen.”

Op de offici√ęle facebookpagina van de club weerklinken boze reacties.