Gratis naar 1/8 finale Europees Volley

Asse-Lennik heeft een drukke decembermaand voor de boeg. Voor nieuwjaar staan er nog zeven belangrijke wedstrijden op het programma. In de competitie spelen de Pajotten nog tegen drie ploegen uit de onderste regionen van het klassement.

De wedstrijd tegen  rode lantaarn Borgworm was gisteren de eerste van de zeven december wedstrijden. Asse – Lennik won deze zonder problemen met 3-0 en begint zo succesvol aan de drukke  decembermaand. Woensdag speelt Asse-Lennik uit bij Guibertin en volgende zaterdag komt Gent op bezoek. De club gaat alvast voor de volle 9 op 9.

Op 16 en 17 december schrijft de club mogelijk Europese clubgeschiedenis. De club speelt dan de 1/8ste finale van de Europese CVE cup tegen het Oekraïense  Lokomotiv Kharkiv in het Molenbos sportcomplex in Zellik. Zowel de heen- als de terugwedstrijd worden in Zellik afgewerkt omwille van de onveilige situatie in Oekraïne.  Wij nodigen al onze lezers gratis uit op deze Europese Volleybalavond. Het enige wat u moet doen is een mailtje sturen naar secretariaat@volleyasselennik.be en vermeld je naam en 16 of 17 december (maximaal  2 personen)