Johan Soetaert nieuwe afdelingsvoorzitter N-VA Ninove

Het bestuur van N-VA Ninove heeft afgelopen woensdag 3 december Johan Soetaert verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter. Eind november werd onder leiding van jongerenverantwoordelijke David Coppens ook al het nieuwe bestuur van Jong N-VA Ninove samengesteld. 

Johan Soetaert volgt Koen De Ceulaer op die oordeelde dat de tijd rijp was om een deel van zijn engagementen binnen het bestuur over te dragen aan nieuw bloed. ‘Mijn doel voor de komende jaren is om samen met onze jongerenafdeling de N-VA in Ninove  nog beter op de kaart te zetten’, aldus een overtuigde voorzitter.’Ik bedank mijn voorganger Koen, voor het geleverde werk en hoop vele Kaffeegieters persoonlijk te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsdrink op 25 januari in  De Palieter te Outer.’

Bij Jong N-VA Ninove is Kevin De Greve voorzitter. Hij wordt bijgestaan door Toon Van Boxstael als secretaris en Kevin De Smedt als penningmeester. Jari Van Waeyenberghe en Laura Peeters vervolledigen het bestuur.  

Topartikels editie Ninove-Dender