Voetbalnieuws : Ysenbaert rolt Asse-Zellik A op

Zaterdagavond ontving KSC Wolvertem de leider in vierde klasse Tempo Overijse. De thuisploeg liet zich allerminst intimideren en won met 2-0 dankzij een owngoal en een doelpunt van Mathieu Vandenbussche.

In eerste provinciale speelde KFC Strombeek een verdienstelijke partij tegen Crossing Schaarbeek maar een sterke doelman Auspert kon niet verhinderen dat de bezoekers met 2-0 verloren. De derby tussen VK Liedekerke en FC Merchtem eindigde op 0-0.

In tweede provinciale C maakt Boka United brandhout van Asse-Zellik A. Ysenbaert scoorde 4 doelpunten, Boka won met 6-1. Koploper FC Borght verloor met 3-1 van SK Leeuw en ziet Boka naderen tot op één punt.

Doelpuntenkermis in derde F

FC Beigem stuurde RSD Jette B met 6-2 huiswaarts. Verspecht lukte drie doelpunten. Eendracht Hekelgem ondervond geen problemen met Wemmel. De Backer opende de score op het halfuur, De Raes verdubbelde net voor de rust. De Knop en De Backer legde na de rust de 4-0 eindstand vast. Enige smet op de feestvreugde was de rode kaart voor De Raes net voor affluiten.

Mazenzele Opwijk herstelde zich uitstekend van de blamage van verleden week. Het won met 5-0 van Toekomst Relegem, De Meersman zorgde voor de 1-0, Benzirar (2x), Boone en Mestdagh vernederden de bezoekers helemaal.

Topartikels bij Goeiedag.be