Asse-Lennik vraagt facebooksteun

Volleybalclub Asse-Lennik, vierde in de net afgesloten competitie in eerste klasse, is op zoek naar een (of meerdere) hoofdsponsor(s) nadat hoofdsponsor Euphony failliet werd verklaard. Zonder belangrijke sponsors is de directe toekomst van de club zeer onzeker. Onder de noemer ‘Red Volleybalclub Asse-Lennik’ zoekt de club 15.000 likes op  facebook om twee potentiële hoofdsponsors over de lijn te trekken.

De zoektocht naar sponsors heeft twee kandidaten opgeleverd: een Belgisch-Spaanse opstartbedrijf (dat voorlopig nog onbekend wenst te blijven) en Seat Ninove. Indien de facebookpagina van Volleybalclub Asse-Lennik tegen 14 mei 2014 “15000 likes” heeft, engageren deze 2 ondernemingen zich om als hoofdsponsor garant te staan voor de redding van onze club.

Wil je Asse-Lennik steunen, surf dan naar de facebookpagina van de club (klik hier) en klik op de ‘like’ knop. Je kan ook het steunfilmpje op de facebookpagina bekijken.