Twee pakketjesdieven opgepakt in Opwijk

Op woensdag 8 november konden agenten van de politiezone AMOW twee verdachten arresteren na een diefstal van pakketjes uit een bestelwagen van een pakjesdienst te Kruiskensveld in Opwijk.

De twee verdachten volgden de bestelwagen van de pakjesdienst met hun eigen wagen. Wanneer de bestuurder uitstapt om een pakketje te leveren en zijn bestelwagen niet op slot doet, stapt één van de verdachten uit het voertuig om de bestelwagen te openen en verschillende pakketjes te ontvreemden. Het duo kon daarna onderschept en gearresteerd worden. Zij mogen eerstdaags voor de rechtbank verschijnen.

Naar aanleiding van hun arrestatie werd er een huiszoeking uitgevoerd waarbij verschillende andere pakketjes werden aangetroffen die vermoedelijk ook gestolen zijn. Zo werd er onder andere een koffieapparaat, een slowcooker en verschillende stukken lingerie teruggevonden.

Aangezien de stickers met de bestemmelingen van de dozen zijn getrokken, is het onduidelijk wie de eigenaars zijn van de volgende pakketjes. Het eerste is een slowcooker van het merk QLT en het andere zijn verschillende stukken lingerie van de merken Marie Jo en Prima Donna.

Wie nog wacht op een pakketje en zijn bestelling herkent op onderstaande foto’s, gelieve dan contact op te nemen met dispatching van de politiezone AMOW op het nummer 02-452.50.05 (tussen 7.00 uur en 22.00 uur). (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk