Opwijks gezin gevierd als 100.000ste bezoeker op zandsculpturenfestival Middelkerke

De dino’s die opgetrokken zijn in zand aan de Middelkerkse zeedijk blijven grote ogen gooien. Vandaag maandag 29 augustus werd de kaap van 100.000 bezoekers gerond en toen dat getal opfloepte stapte juist een familie uit Opwijk het terrein op of het gezin Patte-Papaert. Zij mochten de spreekwoordelijke bloemen in ontvangst nemen. Het ging in deze niet om een boeket maar de zonen Luca (13), Thibo (11) en Yann (11) kregen elk een leuk dino-presentje mee naar huis van schepen Tom Dedecker én burgemeester Jean-Marie Dedecker, die beiden de eer hadden om de Opwijkenaren te feliciteren.

Het zandsculpturenfestival “Dino’s in the sand” te Middelkerke is nog te bezoeken tot en met zondag 11 september. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk