Wij zijn open!

Zaterdag was voor velen wat Pasen is voor de gelovigen: de dag van de verrijzenis. De cafés en horeczaken mochten hun terrasjes weer openstellen voor de twee belangrijkste werken van barmhartigheid: de dorstigen laven en de hongerigen spijzen. Uit de drukte op de terrasjes bleek dat Opwijk veel hongerigen en dorstigen telde.

In het centrum maar zeker ook daarbuiten was het een komen en gaan (en voor sommigen ook: een blijven) van Opwijkenaren die genoten van het vieren van de covid teugels. Al was het weer nog niet echt zomers, de sfeer zat er goed in. Jong en minder jong genoot van een stevige pint, de fijne cocktail of een hartig hapje onder een slap voorjaarszonnetje.

Ambiance op het terras van Thursdays
Genieten op het terras van ‘t Derp
Santé bij De Pletsj
Een ruimt terras bij De Kleine Deugd in Mazel
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk