Juridisch- en marketingadvies onder één dak

Jordy Bogaert (24) en Angie Brandt (27) zijn langs de Steenweg naar Aalst gestart met het kantoor Baeta, dat kennis en ervaring op juridisch en marketingvlak samenbrengt onder één dak. Dat is vrij uniek in de streek.

Angie Brandt is een allround-advocate, die vaak naar Brussel pendelt om er te pleiten, en haar verloofde Jordy Bogaert die afkomstig is uit de streek van Sint-Niklaas, is gespecialiseerd in digitale marketing, gericht op zelfstandigen. ”

“Mensen hebben vaak een tunnelvisie. Ze houden vast aan een overtuiging die niet altijd juist is en waardoor een foutieve berekening, uitslag of mening ontstaat, waar niet van afgestapt wordt”, verduidelijkt Bogaert. “Het aantal middenstanders in Opwijk floreert. “Bruisend Opwijk” is de gemeentelijke slogan, maar wij zijn van oordeel dat Opwijk bruisender zou mogen zijn als je dat vergelijkt met Dendermonde of Aalst.”

“Het wordt de zelfstandigen natuurlijk niet gemakkelijk gemaakt. Wij proberen ze wegwijs te maken. We geven workshops voor particulieren, eenmanszaken, zelfstandigen en ondernemingen. Voorts avondles op dinsdagavond, waar naar mijn gevoel al te weinig zelfstandigen op afkomen. Ik begeleid de middenstanders en zorg ervoor dat ze online zichtbaarder zijn en blijven.”

“Ik organiseer diverse infosessies en netwerkmomenten, waarbij praktijkdeskundigen en gastsprekers ingezet worden. We willen een alternatief opzetten voor het bestaande buurtinformatienetwerk. We hopen op termijn daartoe een trefpunt te worden in een andere sfeer dan het bestaande BIN, waarbij het delen van de kennis centraal staat. Marketing is geen verplichting, maar wel belangrijk. Heeft de klant daarbij juridisch advies nodig? Dan kan hij of zij terecht bij mijn partner, die allround advocate is.”

Angie Brandt is geboren en getogen in Opwijk. Tijdens haar jeugd was ze lid van Twaalf Plus in Mazenzele. Ze organiseerde sportkampen en studeerde aan de universiteit in Gent.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk