CD&V is compleet

Drie nieuwkomers maken de CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen volledig. Het zijn Martine Bosteels, Dieter D’Halluin en Pierre Vanderborght.
Dieter D’Halluin (42) is een ingeweken West-Vlaming uit Meulebeke. Hij woont al elf jaar in Opwijk samen Ellen De Leener, met wie hij twee kinderen heeft. Beroepshalve werkt hij bij Pfizer in Puurs. In zijn vrije tijd werkt hij in de tuin of toert hij met de koersfiets. Dieter wil meedenken hoe de sportinfrastructuur kan verbeterd worden en hoe de wegen in de gemeente verkeersveiliger en verkeersvlotter kunnen gemaakt worden.
Pierre Vanderborght (64) is geboren en getogen op Mansteen in Droeshout. Hij is gehuwd met Josephine Van Belle. Pierre was als industrieel ingenieur werkzaam bij het ministerie van Openbare werken en de Regie der Gebouwen. Vanderborght is al 43 jaar actief bij toneelkring Sterrenregen. Sinds 1985 stapt hij als Paulusfiguur mee op in de Sint-Pauluspaardenprocessie. Ten slotte zit hij mee aan het roer van het buurtcomitĂ© “ManSteenVeld”.
Martine Bosteels (51) is uit Baardegem afkomstig. Zij is de echtgenote van politie-inspecteur op rust Jef Van Mulders. Zij is keukenverantwoordelijke in het VKO, waar zij ook meewerkt in het leerlingenvervoer. Groenbehoud en het gezin zijn haar speerpunten. Martine is de schoonzus van ere-schepen Gust Van Mulders.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk