Gestolen dieren zijn terug

De dieren die in de nacht van 20 en 21 mei werden gestolen uit de gemeentelijke land- en tuinbouwschool in Peizegem zijn terecht. Bij de diefstal in de school maakten de dieven een vogelspin, twee slangen, een luipaardgekko en een baardagaam buit. De politie kwam de daders op het spoor toen een viertal de gestolen exotische dieren in Aalst bij een dierenspeciaalzaak aanboden. De eigenaar van de winkel wist van de diefstal en verwittigde de school.

Vandaag werd de zaak, althans wat de school betreft, positief afgesloten en kregen de dieren hun vertrouwde plaats in de schoolgebouwen. Over de identiteit van de dieven is nog geen melding gemaakt maar de school denkt niet dat leerlingen of ex-leerlingen bij de diefstal betrokken zijn.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk