Brandweer schenkt 81.000 euro aan Warmste Week

De recordopbrengst van Music for Life is voor een deel te danken aan de brandweer. Voor het vijfde jaar op rij trokken brandweermannen naar de openluchtradiostudio van Studio Brussel, onder het motto Fire for Life. De zones Vlaams-Brabant-West en Rivierland zamelden in totaal 81.023 euro in voor de vzw’s Pinocchio en Make-A-Wish.

In Zellik werd een tweede stevig feestje gebouwd, waarna de karavaan van twintig bussen en 55 brandweerwagens onder begeleiding van politie richting Lokeren trok, waar de groep aanzwol tot 1.500 brandweerlui uit Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. In Lokeren werden de deelnemers vergast op optredens, onder meer van Fleddy Melculy. Van daar trok de karavaan richting Wachtebeke. De laatste kilometer werd te voet en met fakkels afgelegd.

In naam van Fire for Life werd voor Pinocchio 52.112 euro overhandigd. Make-A-Wish kreeg 28.911 euro.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk