Indrukwekkende uitvaart Pitoe met muziek en zang

Zaterdagmorgen was de Sint-Pauluskerk goed gevuld voor de uitvaart van Pierre – Pitoe – Vallaeys die exact één week geleden in zijn woning op 66-jarige leeftijd overleed. “Hij stapte uit leven nadat hij zich vragen stelde over zijn toekomst na een oogoperatie die hem vooralsnog geen voldoening schonk. Hij had geen vertrouwen meer in de toekomst”, zo sprak de lector.

“Hij kon alles goed organiseren, hij had vele ideeën en hij zorgde voor animatie. Hij stond graag in de belangstelling, maar hij vergat het voornaamste niet en dat is de mensen graag zien. Hij strooide blijdschap om zich heen en was trots op zijn zoon Glenn en zijn kleinzoon Vic.

Drie zangers, met wie hij had gewerkt, zorgden voor een kippenvelmoment tijdens de plechtigheid: Stephen Mc-Queen (met Ik mis je), Freddy Es (met My way en Si tu pars) en Gigi (met Ik mis je zo).

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk