Marianne Vermeiren overleden

Marianne Vermeiren, echtgenote Sacré, die vorig jaar met veel genoegen zag hoe Opwijk niet minder dan 46.000 euro bij mekaar bracht voor de ALS-stichting, is overleden.

Het was de uitdrukkelijke wens van Marianne dat er in Opwijk een actie voor de ALS-stichting zou worden georganiseerd. Het streefdoel, 5.000 euro verzamelde, werd ruimschoots overschreden met een record bedrag van 46.000 euro.

Marianne glunderde op de apotheose in het Hof Ten Hemelrijk. En terecht: heel Mazenzele, heel Opwijk en zelfs de randgemeenten hadden zich ingespannen om een record bedrag bij mekaar te brengen voor onderzoek naar ALS.

Voor Marianne was het te laat maar hopelijk heeft zij door haar tomeloze inzet andere ALS-patiënten nieuwe moed en nieuwe kansen gegeven. Dank je wel, Marianne, vanuit de grond van ons hart.