De zomer van Arch’educ (+ foto’s)

Een heel weekend lang staat en stond het Hof Ten Hemelrijk in het teken van De Zomer van Arch’educ. Er was een resem aan leerrijke en ontspannende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Zaterdagvoormiddag gingen wij een kijkje nemen.

Wij zagen o.m. naaisters aan het werk om boekentassen te maken, wij zagen meubeltjes die gemaakt werden van paletten, wij zagen een sessie circo motoriek (voor kleuters en heel jonge kinderen), een infosessie over jezelf ontdekken, foto’s maken met een tablet en ijverige dames die met kalligrafie aan de slag gingen.

Arch’educ is een vormingpluscentrum voor de regio Halle-Vilvoorde en huist sinds maart dit jaar in de Opwijkse Kattestraat op nummer 25, vlak naast de toegang tot de toekomstige parkeerruimte aan het Spechtshof. Arch’educ organiseert allerlei vormende activiteiten voor een heel breed publiek.

Ook zondag valt er nog heel wat te doen en te beleven. Een volledig programma vind je op http://www.archeduc.be/kalender