Laatste parkconcert met Pat Krimson als verrassingsact

Zangeres Gwendolina mag het laatste parkconcert van deze zomer om 18.30 uur op gang trekken. Haar repertoire gaat van Franse chansons tot Nederlandse smartlappen, jazz en soul. Geen enkel genre is haar vreemd. Gwendolina zingt voor jong en oud en vooral met hart en ziel.

Wie ooit een optreden van Les Truttes wist mee te pikken, weet dat deze groep als geen ander een publiek kan bespelen met hun niet aflatende stroom aan medleys en hits. Organisator vzw Maspoe twijfelde dan ook niet lang toen bleek dat men de groep met hun nieuwe show ‘Propaganda’ kon strikken voor de afsluiter op 24 augustus.

Vooraleer de dj’s van de monjdagnacht het feestgedruis verderzetten doet ook nog dj en muziekproducer Pat Krimson (2 Fabiola) zijn duit in het zakje. Alle ingrediënten om van het Sermant Parkconcert een stevige feestversie te maken, zijn dus zeker aanwezig.

Topartikels editie Ninove-Dender