Reimond Van de Velde (VDV Beton) overleden

Woensdagmorgen overleed in WZC Heydeveld de 88-jarige Reimond Van de Velde, stichter van Van de Velde Beton in Mazenzele. Reimond was een graag geziene figuur in Mazenzele en werd er steevast ‘Mon van Klopper’ genoemd.Reimond Van De Velde

In 1956 kocht Reimond met zijn buurman Albert De Mulder een dallenpers aan. Het was de start van een goed draaiend bedrijf dat uitgroeide tot Van de Velde beton, dat vandaag geleid wordt door dochter Amelie en de zonen Pierre en Jos. Van de Velde Beton telt vandaag 40 werknemers.

Vader Reimond ging zijn zoon Pierre (schepen van openbare werken in Opwijk) voor in de politiek. Hij was tot 1976 schepen van openbare werken in Mazenzele.

Reimond Van de Velde wordt op woensdag 17 december om 10 uur ten grave gedragen in de Sint-Pieterskerk in Mazenzele. De familie zal voor warmteblazers zorgen zodat de uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden in het geliefde Mazenzele van Reimond.