Opwijk huldigt zijn ambtenaren en mandatarissen

De laatste vergadering van de Opwijkse gemeenteraad in het huidige kalenderjaar eindigde op een feestelijke noot met de huldiging van drie gemeenteraadsleden die reeds 20 jaar dienst op hun teller hebben staan en een rits ereburgemeesters, -schepenen en ‚Äďmandatarissen.

Na de gemeenteraad gingen die graag op de foto: vlnr Paul Verhaevert (20 jaar raadslid), Wilfried Lodens (ere-schepen, Open VLD), Walter Gillis (ere-schepen, CD&V), Frank Gillijns (ere-schepen, Open VLD), Jan Van Biesen (ere-ontvanger), Rik Geeurickx (ere-schepen, CD&V), José Van Damme (ere-gemeentesecretaris), Marc Bessems (ere-schepen, CD&V), Lutgard Van der Borght (ere-burgemeester, CD&V), Gust Van Mulders (ere-schepen, CD&V), Anja Haverals (20 jaar raadslid, CD&V), schepen Vera De Koster, burgemeester Beerens, Joske Vermeir (voorzitter van de gemeenteraad) en Louis Van Lembergen (20 jaar raadslid).

Niet aanwezig om diverse redenen: de ex-burgemeesters Jan Michiels en Vic Everaet, ex-schepen Maria Robijns en ere-schepen Marie-Claire Robijns.