Mijnheer Konijn komt naar Opwijk

Met ‘Mijnheer Konijn’ zamelt Q-Music centen in voor de vzw Kindergeluk. Die organisatie wil kinderen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij nieuwe kansen geven en alvast een beetje geluk brengen.  Vorig jaar zamelde Q-music met Meneer Konijn meer dan 300.000 euro in voor VZW Kindergeluk, allemaal dankzij de acties die luisteraars uit heel Vlaanderen op poten hebben gezet.

DJ komt langs

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december 2013 presenteren Sven Ornelis en Kürt Rogiers vanuit de grootste Vlaamse steden. Ze worden ontvangen door de burgemeesters op het stadhuis om er de ochtend- en de avondspits te presenteren.

Alle Q-Dj’s bundelen de krachten en gaan in elke gemeente in Vlaanderen langs om de ingezamelde centjes voor VZW Kindergeluk op te halen. De Q-Dj komt naar Opwijk  op donderdag 19 december om 12u15 in de raadzaal van GAC II (Ringlaan 20). Inwoners die dat wensen zijn dan zeker welkom om langs te komen.