Geschenkbonnen en een Facebookpagina voor de lokale economie

De stad wil de handelaars in Ninove en deelgemeenten steunen met de uitgave van geschenkbonnen en de aanmaak van de Facebookpagina ‘ Lokale economie Ninove’.

Hiermee wil de stad die dit initiatief nam in samenspraak met de middenstandsraad, de koopbinding met de lokale datailhandel en horeca vergroten.

Vanaf 16 december kan je aan de onthaalbalie van het stadhuis een geschenkbon kopen ter waarde van 5, 10, 25 of 50 euro die kan ingeruild worden bij de deelnemende handelaars. Er werd bewust voor kleine coupures gekozen zodat men ze ook kan gebruiken voor kleinere aankopen.

De stad zelf zal voortaan geen geld meer storten bij sociale gebeurtenissen als jubileums, huwelijksverjaardagen,… maar een bon schenken.

Alle uitbaters van detailhandelszaken gevestigd in Ninove kunnen zich inschrijven als deelnemende handelaar, mogen geschenkbonnen aanvaarden en krijgen de tegenwaarde terugbetaald door de stad. Inschrijven als deelnemende handelaar kan via de dienst lokale economie, Centrumlaan 100 in Ninove. ( tel. 054 31 32 66 – lokale.economie@ninove.be )

Hierbij aansluitend is de stadsdienst Lokale economie voortaan ook terug te vinden op Facebook. Wie wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over detailhandel en horeca, ondernemen, ambachtelijke zones en industriegebieden, werk en landbouw kan voortaan terecht op www.facebook.com/lokale.economie

Topartikels editie Ninove-Dender