Opwijkse Gatspo√ęters zoeken tweede kandidaat prins carnaval

De Opwijkse Gatspo√ęters zijn op zoek naar een tweede kandidaat om de strijd aan te binden met een kandidaat die zich reeds heeft gemeld. Op het spel staat de titel van Oppeks Prins Carnaval voor 2014.

Met de huidige kandidaat ‚Äď de naam wordt nog even geheim gehouden ‚Äď werd afgesproken dat er geen priv√©geld in de titelstrijd wordt gestopt. De financi√ęle ondersteuning komt uit de verkoop van T-shirts en sponsoring.carnaval opwijk 2

Tegenkandidaat

Waar vorige jaren hard werd gezocht naar een kandidaat prins heeft zich deze keer dus een kandidaat spontaan aangeboden.

Om er echt een leuke strijd van te maken zouden de Gatspo√ęters dolgraag ook een tweede kandidaat aan treken. Die (hij of zij) kan zich nog tot 12 december aanmelden bij √©√©n van de bestuursleden van de Gatspo√ęters.

Noteer alvast in je agenda:

  • zaterdag 8 maart verkiezing Prins Carnaval
  • zondag 13 april : Grote Carnavalstoet in het centrum van Opwijk.