Veerle Vanderpoorten vervoegt N-VA-fractie

Onafhankelijk gemeenteraadslid Veerle Vanderpoorten sluit zich vanaf de gemeenteraden van december 2016 aan bij de N-VA-fractie. De gemeenteraad nam hiervan reeds kennis tijdens de zitting van oktober 2016.

Hierdoor wordt de N-VA- fractie met zes leden , na Open-Vld (9) en Forza (8) de derde grootste fractie in de gemeenteraad. Veerle Vanderpoorten hoopt, samen met haar N-VA collega’s, op een constructieve manier haar bijdrage te kunnen leveren binnen de oppositie.

In 2018 zal ze ook de kandidatenlijst van N-VA Ninove versterken. De gemeenteraadsverkiezingen van 2012, toen nog actief bij Forza Ninove, leverden haar 565 voorkeurstemmen op.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com