Minder betalen voor groene energie

De stad Ninove en de provincie Oost-Vlaanderen organiseren voor de zesde keer een groepsaankoop voor groene energie (elektriciteit en aardgas).

Wie wil deelnemen kan zich vrijblijvend inschrijven vóór 9 februari 2017 via www.samengaanwegroener.be. Je krijgt in de loop van februari 2017 een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 21 april 2017. De Provincie regelt zelf de overstap naar je nieuwe leverancier.

Wie hulp nodig heeft bij zijn inschrijving kan een afspraak maken met een medewerker van de dienst leefmilieu (054 31 32 67 of leefmilieu@ninove.be) op het stadhuis. Neem zeker je laatste jaarrekening bij de hand want daarin staan alle gegevens die nodig zijn om de inschrijving in orde de maken.

Topartikels editie Ninove-Dender