Internationaal kerstdorp, Cirque del Ninia en winterkermis in de stad

Nu de Sint is teruggekeerd, brandt in het centrum van Ninove de sfeervolle eindejaarsverlichting en staan er kerstbomen in de winkelstraten. Geen ijspiste dit jaar (tweejaarlijks) maar wel heel wat mogelijkheden om de kerstsfeer op te snuiven.

Tijdens de weekends van 11 en 18 december zijn de winkels in het centrum geopend op zondag en kan er een bezoek gebracht worden aan de kerstman in zijn huisje op de Graanmarkt. Op zondag 18 december is ook het Ninia Shopping Center open en met  Cirque del Ninia toont het winkelcentrum circusacts voor het publiek.

Van 15 tot 18 december slaat “Winter village” , een Internationale kerstmarkt van Fiesta Europa, de tenten op langsheen de Centrumlaan. Internationale en lokale handelaars tonen geschenkartikelen, souvenirs en allerlei lekkers. Je kan er verder ook genieten van muziek, lekker eten en iets drinken.

Van 9 december tot 8 januari zal er een kleine winterkermis opgesteld staan op het pleintje van de Kaardeloodstraat met het Ninia Shopping Center, zodat ook de kleinsten aan hun trekken komen. Het oliebollen- en wafelkraam zal niet ontbreken.

Topartikels editie Ninove-Dender