Hofprijskamp Volkstuin Ninove

Wanneer de buitenactiviteiten in de tuin stilaan maar zeker stoppen, geeft Volkstuin Ninove de aftrap van een nieuw seizoen. Traditiegetrouw toont het bestuur tijdens de openingsvergadering foto’s van de tuinen van de leden. Zo kunnen de aanwezigen zien hoe collega’s bijvoorbeeld druiven kweken, welke watersystemen anderen gebruiken, kunnen ze ideeën opdoen om de oogst te vergroten en om de tuin nog net dat tikkeltje mooier te maken.

Hier is zelfs een “Hofprijskamp” aan verbonden. Na afloop van alle tuinbezoeken oordeelde de jury dat Piet Rohaert de trofee van mooiste tuin 2016 verdient. Willy Eeckhout en René Martens vervolledigen het podium.

De eerstvolgende vergadering vindt plaats op zondag 18 december in de zaal van de bibliotheek, Despauteerstraat 27 in Ninove. Ingang rechtover taverne De Koepoort.

Topartikels editie Ninove-Dender