Deborah Ostrega en Ernst Löw in concert: “Het verhaal van Johanna”.

Deborah Ostrega en haar partner Ernst Löw brengen op vrijdag 25 november “Het verhaal van Johanna”, een emotioneel verhaal over de liefde. Een meeslepend, pakkend en zeer intiem concert voor iedereen.

Deborah Ostrega en Ernst Löw vertellen tijdens hun optreden het verhaal van Johanna die droomt van liefde. Op dit moment kent Johanna de liefde enkel in de vorm van een gevangenis waarbij verweten en vernederd wordt.   Toch beseft ze op een bepaald moment dat ze hieruit wil ontsnappen.

Deborah was in het verleden zelf slachtoffer van huiselijk geweld.  Vanuit deze ervaring schreef zij samen met Ernst de single ‘In het huis’ als campagnelied voor 1712 (de hulplijn voor slachtoffers van geweld en misbruik).  Hierna volgden al snel een heleboel andere liedjes waarbij het verhaal van Johanna gecreëerd werd.  Op deze manier wil Deborah aangeven dat het ook anders kan, echte liefde met een goede partner bestaat zeker wel.

Praktisch:

  • Het concert vindt plaats op vrijdag 25 november 2016
  • Aanvang: 19.30 uur
  • In de Hospitaalkerk (Burchtstraat, 9400 Ninove).
  • Kostprijs: 6 euro per persoon te betalen bij inkom.
  • Info en reservatie: Dienst sociale zaken, 054 31 32 45, sociale.zaken@ninove.be
Topartikels editie Ninove-Dender