Stookolieactie SP.A Ninove en vzw De Redding

Voor wie wil besparen op het vullen van de stookolietank organiseert SP.A Ninove in samenwerking met vzw De Redding al sinds 2008 jaarlijks en sinds 2011 zelfs twee keer per jaar een gezamenlijke aankoop van stookolie. De tweede actie van 2016 werd onlangs op gang getrokken.

Deelnemen kan nog door het inschrijvingsformulier ingevuld en ondertekend terug te sturen voor 23 september 2016. U bestelt minimum 500 liter. De initiatiefnemers onderhandelen voor u de laagste prijs. U verbindt zich dan uiteraard wel voor uw bestelling, die afgehandeld wordt met de leverancier. Levering aan huis zal plaatsvinden begin oktober 2016. Gelieve ook te vermelden of uw opslagtank bereikbaar is bij eventuele afwezigheid.

Meer info: bezoek de website http://ninove.s-p-a.be, mail naar Stookolieactie.Ninove@hotmail.com of contacteer een van de bestuursleden.

Topartikels editie Ninove-Dender
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!