Chiro Winnik bivakkeerde met Griekse goden

Het jaarlijkse zomerkamp van de Chiro van Denderwindeke vond dit jaar plaats in Westmalle, in het heem Sint-Jansburg. Van zondag 31 juli tot en met woensdag 10 augustus beleefden 93 leden er de mooiste dagen van het jaar mede dankzij de inzet van 19 leid(st)ers en 9 kookouders. Voor het bivakthema liet de leiding zich inspireren door de Griekse mythologie.

Oppergod Zeus en de goden namen het op tegen de titanen onder leiding van de boosaardige Cronus. Het ging er bij momenten zo hevig aan toe dat de goden zelfs de hulp van gewone stervelingen moesten inroepen. En op wie konden ze beter een beroep doen dan op de Chiro van Denderwindeke?

Terwijl de Belgische atleten in Rio strijden om goud, zilver en brons, voerden de leden van Chiro Winnik hun “titanenstrijd” op en rond een denkbeeldige berg Olympus in de Noorderkempen.

Topartikels editie Ninove-Dender