Krotrock toe aan 19de editie

Krotrock is op zaterdag 13 augustus aan zijn negentiende editie toe. Begonnen als een barbecue onder vrienden met een optreden is het ondertussen uitgegroeid tot een gezellig openluchtfestival dat de kaap van 1.000 bezoekers haalt.

De poorten van de festivalweide gaan open om 14.30 uur (ingang aan CVO in Stationstraat) en dan kan u tot ver na middernacht komen genieten van een gevarieerd aantal groepen. Onder meer Moodcollector, Lunatic Society en The Octopussys treden op. Daarna barst de openluchtfuif los en kan er gedanst worden op de beste plaatjes van vroeger tot nu tot in de vroege uurtjes. In voorverkoop kost een toegangsticket 5 euro en aan de kassa betaal je slechts 7 euro. Er is ook een gratis camping beschikbaar. Krotrock wordt georganiseerd door KAJ Wolvertem. Meer info www.krotrock.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise