Barbecue van “De Vrienden” gaat dit jaar niet door

Ninoofs schepen Alain Triest laat weten dat de jaarlijkse barbecue van “De Vrienden” op 15 augustus in de voetbalkantine van Appelterre dit jaar niet doorgaat.

“Wegens mijn superdrukke agenda als schepen van de stad Ninove, was er vrijwel geen tijd om de vele voorbereidingen die een dergelijke barbecue met zich meebrengt vrij te maken”, verduidelijkt Triest. “Hierdoor werd ik in snelheid genomen en konden we de voorbereidingen niet tijdig meer afwerken. De taken binnen de groep vrijwilligers zullen herverdeeld worden, zodat we volgend jaar tijdig klaar zijn om de vele vrienden en sympathisanten opnieuw een kwalitatieve barbecue te kunnen aanbieden. Het gratis kerstfeest op kerstdag vindt wel plaats. Ik wens dan ook alle medewerkers en vrijwilligers van harte te bedanken voor hun blijvende steun en hulp, zodat we samen ook dit jaar opnieuw 100 mensen een leuke en toffe kerst kunnen geven aan hen die anders kerst alleen moeten vieren.”

Topartikels editie Ninove-Dender