Tweede parkconcert met Funny Key & Robby Longo, Tom De Man en Lauro Tesoro

De tweede avond van de parkconcerten staat volledig in het teken van “The Voice van Vlaanderen”.

Funny Key, de sympathieke band bestaande uit bewoners van Schoonderhage, trapt op maandag 25 juli de avond om 18.30 uur op gang. Ze krijgen op het podium zowaar gezelschap van Robby Longo, de Vlaamse countryzanger met onafscheidelijke hoed, die ooit de tweede plek wist te behalen in de Voice van Vlaanderen.

Tom De Man won ooit diezelfde liedjeswedstrijd en heeft naast zijn solowerk ook nog tijd om op te treden met “Her band”. Een project dat al werd opgestart vooraleer Tom beroemd werd in Vlaanderen. Met “Her band” brengt Tom De Man voornamelijk covers. Dit optreden is voorzien om 19.45 uur.

De enige kandidate van The Voice van Vlaanderen die ver buiten onze landsgrenzen is bekend, is natuurlijk de vrolijke spring-in-’t-veld Lauro Tesoro. In de musicalwereld was zij al geen onbekende meer en ook dankzij haar acteerprestaties wist ze naam te maken. Maar het was haar deelname aan the Voice van Vlaanderen die haar op weg zou zetten om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Daar behaalde ze met het aanstekelijke “what’s the pressure” een knappe tiende plaats. Lauro Tesoro kunt u vanaf 21.45 uur in het stadspark aan het werk zien.

De toegang is gratis, drank verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Topartikels editie Ninove-Dender