Heilige Harten Secundair gaat voor een pestvrije school

De week voorafgaand aan de krokusvakantie, koos heel Vlaanderen opnieuw Kleur tegen Pesten. Heilige Harten Secundair organiseerde allerlei acties in het kader van deze antipestweek.

Leerlingen van de leerlingenraad verkleedden zich in levensgrote knuffels en organiseerden een fotoshoot. Ze wilden daarmee duidelijk maken dat pesten op hun school niet thuishoort en dat jongeren meer liefde en respect moeten tonen voor elkaar. Ook lieten ze alle leerlingen van de school een petitie tegen pesten  ondertekenen om een symbolisch signaal te geven.

Op donderdag 4 februari werd de move tegen pesten in heel Vlaanderen uitgevoerd. De leerlingenraad hield een eigen originele actie door alle leerlingen van de school op te roepen tot een grote groepsknuffel.

Topartikels editie Ninove-Dender