41ste Ninoofs Quiztoernooi gewonnen door Worst-Kaas Scenario

40 quizploegen streden gedurende vier opeenvolgende vrijdagavonden voor de overwinning in het oudste quiztoernooi van Ninove. De topploegen met name de Grizzly’s en Worst-Kaas Scenario, gaven elkaar geen duimbreed toe. Beide ploegen kwamen dan ook op vrijdag 5 februari, de laatste quizavond, aan de start met gelijke punten. De spelers van Grizzly’s die het toernooi al acht keer wonnen, moesten uiteindelijk toch Worst-Kaas Scenario laten voorgaan. Het brons was voor Asdammen.

Alle quizzers keerden huiswaarts met een mooi prijzenpakket met onder andere stedelijke geschenkbonnen die zij kunnen inruilen bij de Ninoofse handelaars. In café Ragtime werd nadien nog tot in de vroege uurtjes nagekaart over het quiztoernooi. De organisatoren blikken terug op een geslaagd en spannend 41ste Ninoofs quiztoernooi, en hopen alle ploegen volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen.

Topartikels editie Ninove-Dender