Natuurpunt en JNM halen 2.500 euro op voor vzw De Dorpel

De natuurverenigingen Natuurpunt en JNM organiseerden in het kader van Music for Life een quiz ten voordele van vzw De Dorpel die niet minder dan 2.500 euro opbracht.

“Iedereen zorgt voor iedereen”, is dit jaar de boodschap van Music for life, de grote liefdadigheidsactie van Studio Brussel. Natuurpunt en JNM kozen ervoor om vzw De Dorpel te steunen. Het secretariaat van deze vzw is gevestigd in Pamelstraat-Oost te Ninove, maar de vereniging is actief in de Denderstreek. De Dorpel ondersteunt het zelfstandig wonen van mensen met een lichte beperking en houden ze op deze manier uit de armoede en andere problemen.

“We hebben enorme bewondering voor wat deze kleine vzw doet voor deze mensen en de samenleving en kozen daarom dit Ninoofse goede doel”, aldus Joachim De Maeseneer van Natuurpunt Ninove.

De quiz vond plaats op vrijdag 18 december 2015 in jeugdcentrum De Kuip. 52 ploegen van vier personen schreven zich in. De interesse voor de quiz was zo groot dat 15 ploegen moesten geweigerd worden wegens plaatsgebrek. De groep De elementaire Yeti’s won de quiz net voor de Ninoofse ploeg Tante Sodomie en Chemical Brothers.

Topartikels editie Ninove-Dender