Kerstmarkt KSA-meisjes

KSA Sint-Goedele, hun oud-leiding en de leden van vzw Huys ter Duyst organiseren op zaterdag 12 december voor het vijfde jaar op rij een kerstmarkt. De opbrengst gaat integraal naar de bouw van nieuwe lokalen. Deze jubileumeditie vindt plaats in de Lindendreef te Ninove.

Naast heel wat eet-, drank- en kerstkraampjes is er ook een infostand met de concrete bouwplannen van de jeugdbeweging. Voor de kleinsten is er de ganse namiddag en avond kinderfuif met tal van animatie en een schminkstand. De kerstmarkt opent om 16 uur. Om 17 uur is er een spetterend optreden van Margo (leidsters KSA) gevolgd door een bezoek van de Kerstman die voor iedereen iets lekkers meebrengt. Wanneer de klok 18 uur slaat, is het verzamelen geblazen voor een fakkeltocht van ongeveer 3 kilometer. Na het wandelen, omstreeks 20.30 uur, kunnen de bezoekers nog genieten van een optreden van Fun Yards.

Topartikels editie Ninove-Dender