Dulle Grieten zorgen voor Groote Literatuur

In cultuurcentrum De Plomblom vindt op vrijdag 4 december de tweede editie van het literair-muzikaal programma ‘Groote Literatuur’ plaats. Ninove zet er de beste schrijfsters van Vlaanderen op het podium.

Het peloton ‘Dulle Grieten’ met Saskia De Coster, Els Beerten en Lara Taveirne wordt aangevoerd door Griet Op De Beeck. Dirk Leyman, literair journalist bij onder meer De Morgen, interviewt de schrijvende dames. Elke auteur leest ook voor uit eigen werk. Tussendoor zorgt Hannelore Bedert voor muziek. Ze plukt een handvol songs uit haar cd’s “Wat als”, “Uitgewist” en “Iets dat niet komt”. Na afloop kunnen de aanwezigen de boeken van de auteurs kopen en laten signeren. Deze avond wordt een genot voor literaire en muzikale fijnproevers!

Praktisch:

  • Aanvang 20 uur
  • Toegang: 10 €
  • Dulle Grieten is een organisatie van de bibliotheek, de dienst cultuur, cc De Plomblom en BibArt met steun van de provincie Oost-Vlaanderen en het Vlaams Fonds voor de Letteren
  • Info & tickets? Cc De Plomblom, 054 34 10 01, www.ninove.be
Topartikels editie Ninove-Dender